Tweedehands auto online kopen

1964 Alfa Romeo Giulia Sprint Spciale - green - fvrOnline is heel wat te koop. Smartphones, reizen, huishoudartikelen, tuinmeubilair, gereedschap, auto onderdelen… Je kunt het zo gek niet bedenken of het is online te vinden. Vaak voor een goede prijs. Het enige probleem is, dat je niet concreet ziet wat je koopt. Op een afbeelding kan iets er mooier uitzien dan het is. En het kan ook zijn dat de afbeelding onduidelijk is, dan weet je echt niet goed wat je koopt. Je kunt dan natuurlijk nog op de beschrijving af gaan, maar dat werkt toch niet zo goed als een plaatje, en zeker minder goed dan dat je het artikel in levende lijve ziet. Gelukkig kunnen de meeste artikelen wel geretourneerd worden. Soms gratis, maar daar moet u de kleine lettertjes goed op nalezen Soms is het retourneren gratis, maar moeten de verzendkosten bij het retourneren wel betaald worden. Wat op hetzelfde neerkomt als dat er retourkosten betaald moesten worden.
Een auto kan ook online gekocht worden. Vaak voor een occasionprijs. Gelukkig hoeft u daarbij niet op alleen een plaatje af te gaan, die kunt u bezichtigen voor u hem koopt. En een proefritje maken. Goed kijken of de kilometerstand wel klopt. En of er niets aan mankeert. Als alles bevalt, kunt u tot koop overgaan. Op deze manier heeft u voor relatief weinig geld een geschikte auto.
Dan moet u nog van de oude auto af komen. Dat gaat op het internet net zo gemakkelijk. U kunt gewoon een aantal gegevens intypen, dan schat een bedrijf de waarde in, u verkoopt de auto voor die waarde. Het bedrijf regelt de rest. Vaak dezelfde dag nog.