De beste auto accessoires

8650582609_48e27fc5cc_bDe beste accessoires voor uw auto zijn accessoires die zo vanzelfsprekend bij uw auto horen, dat u ze niet eens als accessoires ziet. Neem nu de routeplanner, We kunnen toch echt niet meer zonder. Dan zouden we alles op de kaart op moeten zoeken en iedere keer moeten stoppen als de weg er anders uit lijkt te zien dan de kaart aangeeft. Want dat gebeurt nogal eens, laten we eerlijk zijn. Zo’n weg waar je recht over lijkt te steken, maar in plaats daarvan eerst links en dan rechts moet. Of zo’n weg waarbij je links aan moet houden om op dezelfde weg te blijven. De routeplanner geeft dat aan, maar op een kaart is het niet te zien.
Een goede spons voor de ramen is ook onontbeerlijk. Eén waar zeemleer op zit, zodat het raam meteen goed droogt, als u eroverheen gaat met de spons. Hetzelfde geld voor een goede krabber. Eén die dun genoeg is om het ijs er goed af te krijgen en stevig genoeg is om niet kapot te gaan bij hard krabben.
En om buiten de auto goed zicht te hebben zijn er goede spiegels nodig, die u heel precies af kunt stellen.
Een goede krik is ook belangrijk. En natuurlijk moet u veiligheidshesjes, een goed gevulde EHBO-koffer en een goede pechlamp hebben.
Zo zijn er heel wat accessoires, waarvan we ons pas realiseren dat het accessoires zijn, als ze kapot gaan. Gelukkig zijn ze goed te vervangen. Als u maar precies weet wat u hebben moet èn waar u kijken moet.